Tinitus

Dobrý den,prosím potřeboval bych poradit.Mám tinitus aurium při normoakuzi.Mám ho asi tak 2 roky.a když spodní čelist vysunu,dopředu,tak pískání přestane,a když jí zase vrátím zase zečne.Také když vyšpulím pusu do předu,tak to také ustane a když zatnu zuby tak to zesílí,ještě když ležím v klidu v posteli,na zádech,tak je to také v pořádku.Chtěl bych od vás poradit od čeho vy si myslíte že by to mohlo být příčina?Také mi bylo řečeno že to může být od krční páteře?děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Josefe! Tinnitus může vznikat v důsledku mnoha příčin. Mezi nejčastější patří nedostatečné prokrvení vnitřního ucha, proběhlé záněty v oblasti vnitřního ucha, poškození hlukem, blokové postavení nebo degenerativní změny na krční páteři nebo vysoký krevní tlak. Jak je tomu ve vašem případě musí rozhodnout ORL specialista. Pokud jste již na ORL vyšetřen byl a váš lékař se domnívá, že na vině je u vás problém s krční páteří, navštivte vašeho praktického lékaře a zkuste se s ním domluvit na vhodné rehabilitaci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: