Tinitus

Dobrý den, tinitus mě trápí od 34. let. Nepomohl Betaserc 16, Bioaktivní biloba. Audiometrie: 65 dB, 3 kHz. K částečnému usnutí cca 2-3 h. beru na předpis lékaře Rivotril 2 mg. Syčení vnímám v temeni hlavy. Dotaz: Existuje nějaký lék k částečnému potlačení / léčbě / tinitu ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste bral Gingko biloba v dostatečné dávce, což je 120 mg/den, a to po dobu 3 měsíců, tak medikamentosně už asi ne. U Rivotrilu pozor na návykovost. Zkuste i cvičení krční páteře, nebo můžete zkusit případně akupunkturu. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: