Tinitus

Již 3 roky mám tinitus, pozoruji šumění v levé části hlavy. Prozatím jsem se s tím nevyrovnala. Z důvodu špatného spánku užívám večer mirtazapin 15 mg, pokud neusnu ještě beru 1/4 -1/2 tablety zolpinoxu. Slyšela jsem o léku circadin ( na spánek )- nebylo by lepší užívat tento lék, který není návykový? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Růženo, doporučuji Vám podstoupit vyšetření v ORL ambulanci specializované na poruchy sluchu a podle výsledků se domluvit na dalším postupu. S pozdravem, MH

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: