Tinnitus

dobrý den od po prdělaném stresu mi hučí v uších asi 4 měsíce chodím na akupunkturu je nějaká naděje ,že to pomůže byla jsem zatím 3x na ušním vše v pořádku neurologie také chodím na psychiatrii hučení je dost silné hlavně večer před spaníím ,ale i přesden popřípadě km se ještě obrátit děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Vážená paní Jaroslavo, tinnitus po stresu máte již 4 měsíce a nezmiňujete se o žádných lécích. To, že chodíte na akupunkturu, Vám schvaluji. Ale měla bysta ještě užívat Betaserc 24 2x1 tabl, - to Vám musí předepsat buď obvodní lékař či ORL lékař. A kupte si ještě Gingo, 120 1 tabl. denně,aby Vaše vnitřní ucho dostalo dostatek kyslíku a živin pro dobrou funkci. Ale i přes všechnu léčbu Vám může tinnitus zůstat. Problém je při usínání a k tomu Vám mohu jen doporučit pustit si před a při usínání hudbu, která přehluší intenzitu Vašeho tinnitu a tak Vám nebude tolik vadit.Vím, je to nepříjemné, ale myslím, že ve Vašem věku si s tím budete muset smířit.

MUDr. Helena Rosická
MUDr. Helena Rosická

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: ORL Rosička s.r.o., ambulance ORL pro dospělé a děti, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: