Tinnitus

Dobrý den.Obracím se na vás s problémem týkající se ušních problémů.Mám delší dobu Tinnitus.Užívám pravidelně Betaserc ,Rivotril a ted Geratam.Beru i léky na Alergii Nasofan-sprej do nosu a Pulmicort.Od podzimu se mi zhoršil sluch.Na kontrole ORL prý udajně percepční porucha sluchu.Dostal jsem kapačky ambulantně týden a odeslán na MR.Potom jsem ještě navštívil neurologa a Ortopeda.Nikdo se nevyjádřil přesně k diagnoze.Asi nic.Mám přetrvávající tlačení v uších,jakobych tam měl špunty a oteklost uvnitř.Po 6 měsících zase na kontrole na ORL mi řekli že mám v uchu zase CERUREM a dostal jsem kapky.Jinak zase k problému s ušima žádná odpověd.Mám dotaz.Můžu se objednat někam na vyšetření podrobnější vyšší ORL.A jaké další vyšetření je prosím možné.Prosím o odpověd.S pozdravem Pavel.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, u vás se zřejmě jedná o poruchu středního ucha( zalehlost,tlak) a ucha vnitřního - nedoslýchavost s tinitem, nezmiňujete se o výsledku MR. Podrobnější vyšetření Vám udělá ORL odd. jakékoliv nemocnice, další terapie by se měla odvíjet od jasného stanovení diagnozy

MUDr. Karolína Dostálová
MUDr. Karolína Dostálová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: ORL ambulance PP Hospitals, Nemocnice Brandýs nad Labem

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x