Tinnitus

Dobrý den, Mám tinnitus v prvém uchu způsobený výbuchem, můj ušní lékař mi nasadil lécbu kapačkami, po kterých se to lehce zlepšilo, ale je to stále nepříjemné, prosím o odpověď, zdali se tinnitus způsobený velkou ranou dá následně ještě nějakým způsobem léčit a jaká je moje šance, že po dobrání ifuzí se zcela ztratí. Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Matěj

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jste mladý a postratumatický tinnitus je opravdu pravděpodobnější, že se spraví,než ten ve vyšším věku (pouze cévního původu). Vydržte, absolvujte všechny doporučené kůry lékařem a můžete si také koupit v lékárně preparát s gingo biloga /lépe roztok, bývá silnější/, kde je extrakt ze stromu jinan dvoulaločný. Ten podporuje prokrvení malých céveček v těle, tudíž i v uchu, může vám též pomoci k uzdravení. Budte trpělivý, prosím, plné zdraví vám nikdo slíbit stoprocentně nemůže, ale věřím, že se váš stav zlepší. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: