Tinnitus

Dobrý den, začala jsem nedávno užívat Zorem 5mg na vysoký tlak a nyní se mi zhoršil již několik let trvající tinnitus a jiný lékař mi předepsal Betaserc 24, nemohou se tyto léky nějak ovlivňovat? Mohu je spolu užívat? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Podle mého skromného názoru jste svými lékaři léčena naprosto perfektně.Lékaři svou léčbou samozřejmě sledují "objektivní" přínos,někdy přemlouvají pacienty,aby snesli i jisté nepříjemnosti/které jsou třeba obtěžující,ale nejsou "nebezpečné"/.Věřím,že základem pro dobré léčení je vztah důvěry a setkání mezi lékařem a pacientem-a držím Vám palce,aby Vám komunikace fungovala..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: