Tinnitus a poruchy chovani

Dobrý den,mam asi rok silný tinnitus,kapačky,leky nezabiraji.Jsem nedosychava na 50% s naslouchadly.uplně jsem po psychicke strance vyčerpana,nemohu najit praci,jsem bez prostředku,sama a nyni přijdu asi i o bydleni nebot nemam z čeho platit,prace neni pro zdraveho,natož pro mne,když s naslouchadly nic moc neslyšim a to šuměni a piskani je děsne.Beru leky na uklidněni a taky na agresivitu,trochu pomahaji ale stale jsem ospala.Jenže po psychicke strance me problemy mne nepřidaji k utěšeni stavu.Podala jsem si žadost o ID,ale nebyl mne přiznan,nebot slyšim s naslouchadlem na 50% a to podminky nesplnuje,ale pročneberou ohled na tinnitus a psychiku?Ma znama mne řika,at si požadam znova na psychiku a šuměni,ale ma psyciatrička mne z toho odrazuje,že to nepomuže.Proč někdo po psychicke strance ducho dostane a myslim že je na tom lip než já a ja bych ho neměla dostat?Neslyšim,mam šuměni stale-sama jsem si to nepřivolala-fetaci,alkoholici duchod dostanou a za to si mohou sami.Nezlobte se prosim,že vas s tim obtěžuji,ale rada bych měla vaš nazor zdali je nějaka šance a nebo ne...děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, milá paní Hano. Z lidského hlediska naprosto rozumím Vašemu vnímání situace. Spravedlnost je v otázce zdraví velmi složitá záležitost. Posuzování zdravotního stavu je organizačně plně v kompetenci posudkových lékařů. Proti rozhodnutí máte právo se odvolat, komise znovuprojedná žádost a vezme v úvahu případné další okolnosti, kterými rozšíříte spektrum předkládaných nálezů.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: