Tinnitus, turbinoplastika

Vážený pane doktore, mám přesně 3 týdny po turbinoplastice. Dnes jsem vysmrkala z pravé nosní dírky hustý zelený hlen s krví - nemocná nejsem (zasílám foto). Je to důvod navštívit ORL? Pravá nosní sliznice stále oteklá, levá již v pořádku. Občasně vykašlávám hlen s krví. Bez teplot. Od 19.2. mám oboustranný tinnitus. Může být způsoben hlenem v dutinách? Od včerejška, tj. 11.4. docházím na infuze. Léčba kortikoidy nebyla úspěšná. 26.4. půjdu na magnetickou rezonanci a současně také čekám na barokomoru. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Změnil-li se takto charakter hlenu, doporučuji lékaře navštívil, alespoň k přešetření ložiskové infekce (a přeléčení dle nálezu). Hlen ve vedlejších nosních dutinách se na tinnitu může podílet, ale nedá se na něj svést jako na jedinou jasnou příčinu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x