Tlak a bolest pod uchem déle jak měsic

dobry den ,,,mám již měsic tlak v uchu i podnim ,,,měla jsem garasone a minuly tyden na kašel duomox 1000,,měsic uz mi ucho píská ,,,,vysoka teplota již pominula ale bolest ucha ne ,,při tom obv.lékař řika že ucho je čisté ,,,kam se mám obrátit,,na orl mne odbyli,,,,mam také chopn ,,muže to mít spojitost tak dlouho,,,děkuji..miluška

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spojitost s CHOPN je nepravděpodobná. Nevím, co myslíte tím "na ORL mě odbyli" - jestli Vás vůbec nevyšetřili, nebo vyšetření bylo negativní. Ale problémy s uchem, pískání a bolesti zcela jistě patří do kompetence ORL lékaře a doporučuji Vám se znovu obrátit na ně. Zdravím Vás.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: