Tlak a uzliny v podbřísku na svalech, bolest na stranách podbříšku

Dobrý den, je mi 15 a už asi 3 týden mám nepříjemný pocit v podbříšku.. Takový jakoby napětí, tlak, nebo jak to říct.. Poslední týden se mi v tříslech i na břišních svalech takové jakoby uzliny.. Jsou to takové malinké boule o velikosti př: berušky.. Prostě takové oparvdu malinké boule.. Na pohmat některé bolí.. Taky js si všimla, že posledních pár dní mám zvětšený podbríšek.. Pod pupkem mám takovou jakoby plošinu a pod tím takové dvě málo vyditelné boule na svalech.. Mám ho i mírně zvětšené, ale opravdu málo.. Na začátku, když začalo tady to napětí, tak mi bylo asi týden špatně, neměla jsem ani chuť k jídlu ani tak nic.. Ale to bylo nejspíše tím, že jsem měla asi 2 týdny v kuse předtím stres... Nevolností přestaly poté, co jsem začala brát pancreolan a teď už mi špatně není, ani nmám střevní potíže.. A zbavila jsem se upi skoro celého stresu. Byla jsem i u dětské doktprky asi před dvěmi týdny a brali mi moč, vše v pořádku a dali mi ty léky. Mám aji bolesti kolem pupku. Někdy mě bolí a pálí na levé straně podbříska.. Někdy i na pravé.. Střídá se to. Vůbec nevím, z čeho by o mohlo být. Asi týden a půl před tím, než mi to všecko začalo jsem začala brát mydocalm, který mi předepsala doktorka, protože mám dysbalanci páteře a rozházené a stažené hamstringy na pravé noze (cca půl roku) a chodím s tím na rehabilitace.. Když delší dobu chodím, tak mám problém se nadechnout.. Vždycky mě píchne v zádech a jde mi to až do hrudníku.. Přes prázdniny jsem nechodila. Moc prosím o vysvětlení z čeho bych mohla mit to napětí v podbříšku (svalech).. Myslíte, že by když to řeknú paní doktorce na rehabilitaci, až tam příští týden půjdu, ze by mi nějak pomohla, nebo že by mě poslala k jinému doktorovi? Mamka si myslí, že si vymýšlím a nechce semnou nikam chodit.. Budu ráda, když mi pomůžete.. Předem děkuju za odpověď a jestli jsem to špatně přiřadila, tak se omlouvám, nevím kam to zařadit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejlépe když tě vyšetří lékař, takhle virtuálně se nelze k případu vyjádřit. Může jít i o nežádoucí efekt léčby myorelaxantem.

MUDr. Petra Čamborová
MUDr. Petra Čamborová

Specializace: Dětské lékařství a klinická osteologie
Pracoviště: dětské oddělení Krajská nemocnice T.Bati a.s., Zlín
dětská osteologická ambulance, Osteocentrum Zlín, Mediekos Ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: