Tlak na hrudníku, zvieranie

Mám 17r... Dávnejšie som spozoroval, že ma pichá alebo tlačí neviem to presne popísať ako je hrudná kosť v strede na hrudníku, trvá to cca 3 sekundy, niekoľko krát za deň 2 - 3 - 5. bol som s tím na Kardiológií urobili mi EKG brali krv rontgen všetko v poriadku až na to že mám kúsok krivú chrbticu... mal som aj EKG holter 24 hodín aj to bolo v poriadku, pravidelne posilujem ( veľké váhy ) pod dohľadom profesionálneho trénera, neberiem nič na cvičenie ale veľa času trávim u PC lenže sedím na fit lopte je to nepríjemný pocit fakt ale krátky bojím sa či to nie je niečo vážne ako napr príznak infarktu ešte dávnejšie som mal problémy s tlakom lenže to sa vyriešilo že som rýchlo narástol lenže pravda bola že som mal fóbiu z tlakomera čiže keď mi začali merať tlak mal som strach, že budem mať tlak vysoký a hľa mal som potom som mal aj ten tlakový holter aj to bolo v pohode síce kolísavé tlaky ale normálne pretože na začiatku merania som sa furt zľakol alebo bál výsledku tak som asi napísal celý svoj záznam lenže to pichanie ma veľmi trápi teda ako je to pichanie lebo ak to začne cítim veľmi srdce ako by veľmi začalo búšiť tie cca 3 sekundy ... ďakujem za odpoveď

Odpověď odborníka:

Pokud vás vyšetřili na kardiologii a bylo vše v pořádku, tak infarkt myokardu je nepravděpodobný i vzhledem k vašemu nízkému věku. Pravděpodobně půjde o potíže s páteří nebo mezižeberními svaly, bylo by vhodná konzultace s rehabilitačním lékařem.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly jsou častým kazem pohodového těhotenství
Články: Křečové žíly jsou častým kazem pohodového těhotenství
K mnoha typickým radostem...
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Články: Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Přijít o nenarozené miminko...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Při akutním zánětu slinivky hrozí i smrt
Články: Při akutním zánětu slinivky hrozí i smrt
Oslava nebo večírek, hodně...
Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Články: Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Léčba růstovým hormonem. U...
Chudokrevnost
Články: Chudokrevnost
Chudokrevnost, neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
Jak se vypořádat s chemoterapií (2. díl)
Články: Jak se vypořádat s chemoterapií (2. díl)
Přinášíme další tipy a rady...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x