Tlak v krku

Dobrý den,chtěla jsem zeptat,zda napřímená krční lordoza a špatný pohyb mohou mít vliv na tlak v krku,jako knedlík,u lékaře jsem zatím nebyla,ale problémy s krční páteří jsem měla.Hlavně obratle 3,4.Může to s tím souviset.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Filištíno! Ano, souvislost tam být může. Na druhou stranu, není to zrovna nejpravděpodobnější vysvětlení, proto doporučuji návštěvu lékaře, obvodního nebo ORL specialisty.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: