Tlak v krku

Dobry den.rada bych se zeptala,jestli problem tlaku v krku v okoli ohryzku,nekdy i tzv.knedlik v krku,vetsinou odpoledne,v noci a rano se mi to zatim nestalo,zda to muze souviset s palenim zahy.dekuji za odpoved martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je pravda, že reflux kyselých šťav ze žaludku může způsobit podráždění až o oblasti hltanu. Přesto bych ale nejprve doporučil vyšetření ORL k vyloučení problémů v této oblasti.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Potravinová alergie
Články: Potravinová alergie
Čím dál víc u nás i v...
Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Články: Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Štítná žláza může...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: