Tlak v krku bolest horní části zad

dobrý den pane doktore, již od března mne trápi pocit knedlíku v krku při polykání,následně se k tomu přidaly bolesti krční páteře a poté celé horní části zad a silné tlaky na hrudní kosti a na prsou. Zašla jsem proto na krční kde mi nic nezjistili,byla jsem i u svého obvod.lékaře,který je zároven internista a taky mi nic nezjistil,poslal mne na rehabilitační tam mi řekli že je to od krční páteře a dali mi rehabilitace,které už mám odchozené a stav je pořád stejny :-( byla sem i na plicní,RTG plic byl v pořádku a všechny odbery krve tez. Ale me je pořád stejně.Hrozně me bolí ty záda,na hrudi a jako by me neco tlačilo v krku.Jídlo i pití sním bez problémů.Bojím se aby to nebyl třeba nádor :-( můj tatínek nedávno zemřel na nádor hrtanu.Proto ty hrozné obavy.Nejsem si jistá zda by toto potvrdily vysledky krve či RTG plic.Už nevím kam se obrátit,ty bolesti mám i v noci.Bolí mě z toho i uši a jako by mne lechtalo na v puse na patře rýmu nemam a nachlazená tez nejsem. Moc vám děkuji za vaše rady co dál.mějte krásný den Radka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli jsou všechny nálezy normální, bylo by vhodné kontaktovat fyzioterapeuty. Nejen prostou rehabilitaci konvenční, ale fyzioterapeuta(-ku), který umí i některé jiné metody, kterými uvolní spasmy hlubokých svalů a pomůže s obnovou správného držení trupu a šíje. Jestli máte obavy z nádoru hrtanu, můžete se nechat vyšetřit na ORL. Normální nález by Vám mohl přinést klid alespoň z této oblasti.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: