Tlak v levém prsu

Dobrý večer paní doktorko, už si připadám jako blázen. Užívám dva roky AD Olwexya 150 ale jak se dostanu do stresu hned mi něco je. Podstoupila jsem několikrát EKG i zátěžové vše v pořádku, echo také v pořádku. Mám problémy léta s krční páteří od toho prý spoustu mých problémů. Vystřelování bolesti do levé paže bolest až k malíku. Tlak u levého prsa jako třeba dnes. Jak mám více stresu už to vše jede. Dnes jsem dostala antibiotika Doxybene mám 2 měsíce kašel tak prý na přeléčení. V tomhle počasí ( bez slunce) mi je nejhůře. Omlouvám se za rozsáhlý výklad. Moje otázka zní opravdu tlak na levé straně může být od páteře? Svaly okolo krku ztuhlé bolavé. 1 za měsíc chodím na masáže, nahodí mi žebra srovnají a prokřupou a zase je mi dobře na pár dní.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jak to popisujete, tak největší roli hrají nervy, k tomu tam bude ta páteř a svaly okolo páteř, pokud máte například objemnější poprsí, případně i například nějaké zablokované nervy. Může to ale souviset i s tím kašlem... Každopádně by to chtělo minimálně rentgen plic a páteře. Pokud tam nebude nic závažného tak lze uvažovat o změně medikace Olwexyi - možná že lépe než antidepresiva by Vám zabraly anxiolytika, ideálně po poradě s psychiatrem

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x