Tlak v tříslech, varleti, pálení v podbříšku

Dobrý den, již 3 měsíce i když nepravidelně mě trápí tento problém. Začalo to pálením při močení a po ráno jsem měl kapku výtoku. Na urologii mi dělali testy na kapavku, které vyšly negativně. Byla mi zjištěna nespecifikovaná uretritida v moči, dostal jsem antibiotika Deomixikoin. Potom se mi ulevilo, ale zpětně se mi příznaky vrátily a dostal jsem další 2 balení těchto antibiotik. Po dobrání mi byl udělán test, který byl negativní. Při odchoru z ordinace jsem lékaři sdělil že mám tlak do pravého varlete. Lékař řekl, že i toto odezní. Tlak neodezněl, přibyl k němu i tlak v podbříšku s doprovázejícím pálením. Současně mě pálila i špička penisu. Tyto problémy netrvají pernamentně. Objevují se náhle během dne, v noci mě nebudí. Je jedno zda jsem v klidu nebo v námaze. Včera jsem byl poslán na chirurgii, kde mi dělali vyšetření na kýlu, byl jsem na sonu a vše negativní. Taktéž jsem byl na urologii, kde také nic nezjistili při pohmatu na genitáliích. Už si nevím rady, kam s tímto problémem jít a jak dál tyto příznaky řešit. Je možné, že bych se v minulosti mohl nakazit virem HIV nebo jinou pohlavní chorobou? Ale žádným z příznaků HIV mé problémy neodpovídají. Pohlavní styk jsem měl vždy chráněný. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tyto obtíže by mohly vyvolávat např. chlamydie - je třeba udělat potřebná vyšetření - krev, moč, výtěry z močové trubice, sono varlat, prostaty a močového měchýře. Další postup dle výsledků.HIV se takto neprojevuje. Hodně pijte, z bylin je vhodný např. řepíkový čaj.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: