Tlaková kopřivka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zda se jená o tlakovou kopřivku, pokud po působení tlaku buď na chodidlo nebo na prsty rukou mi do několika hodin část ( např. pata po tlaku položených nohou na stole) či prst (po nesení igelit. tašky s nákupem,držení hrnku s čajem ukazováčkem za ucho) oteče, zarudne, je teplejší. někdy je jen toto a nemůžu pak např. na patu stoupnout, někdy je to tak výrazné, že prst je na šířku téměř dvojnásobný, pulsuje v něm a nemůžu se ho ani dotknout, slzím bolestí až vyčerpáním s podloženou rukou a prstem ve vzduchu usnu. druhý den je to už jen oteklé, mírně bolestivé, třetí den je prst normální..Moc děkuju za odpověď. p.s.: byla jsem vyšetřovaná pro toto na revmatologii, na nic se nepřišlo. Tuto diagnózu jsem si stanovila sama.., už jsem pak nikde nebyla..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste ještě nenavštívila imunologickou ambulanci, zkuste se tam objednat. Příznaky,co popisujete by mohly souviset s projevy imunitního oenmocnění, např.některého systémového onem.autoimunitní povahy nebo jiné poruchy imunity - ale to se ev. upřesní až imunolog.vyšetřením. Vyšetřování patří do ambulance imunologa ev.cévního lékaře - jistě vás imunolog nasměruje někam dál, pokud bude třeba.... Napadlo me: zkuste si ty otoky i nafotit, pokud je zastihnete, vyhnete se problémům, když byste přišla do ambulance a nic by vám nebylo.. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: