Tlukot srdce

Dobrý den, mám problémy s pravidelným tlukotem srdce. Když se dívám na televizi a jsem v klidu tak se my stává že my srdce začne nepravidelně tlouct. Zastaví se a potom se rychle rozběhne, tluče rychle a potom zase začne tlouct tak jak má. Nevím co mám dělat či to není nebezpečné. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše potíže mohou být extrasystoly. Jde o předčasné stahy srdce mimo pravidelný srdeční rytmus. Mají je všichni lidé, pouze někteří je pociťují jako bušení srdce, bolesti na hrudi či píchání na hrudi atd. Nejsou nebezpečné pouze nepříjemné. Pokud máte obtíže často, bude vhnodné navštívit praktického lékaře, který rozhodne o dalším postupu.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: