Tlusté střevo -divertukolóza

Dobrý den, manžel 32 let operován puvodně podezření na slepé střevo,nakonec vzali pravou půlku tlustého střeva,která byla proděravělá a zanícená.Čekáme na histologii.Je možné že to je "prezidentská nemoc",když je relativně mladý.?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je samozřejmě možné, že by to divertikulóza být mohla. Mohlo by se ale jednat například i o jiný střevní zánět. více na www.strevni-zanety.cz Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: