Tmavý výrustek

Dobrý den, na poševním vchodu jsem měla již delší dobu výrůstek cca 1 cm velký. Můj lékař mi řekl, že to mohlo vzniknou fyzickým poškozením při sexu. Byl měkký a růžové barvy. Teď se ale jeho barevnost změnila na tmavě červenou až černou a při doteku je mírně citlivý a měkký. Mám se znepokojovat? Momentálně jsem na delší dobu mimo dosah mého doktora, tak se ptám zde. Děkuji za odpověď!!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jistě sama uznáte, že takto na dálku, když Váš problém sám nemůžu vidět, je těžké určit, o co se jedná. Pokud nemáte teploty a další celkové problémy, nejedná se o akutní ohrožení. V oblasti poševního vchodu je spousta různých žláz a žlázek, které se mohou zanítit. Stejně tak to ale může být zbytek hymenálního okraje (zbytek po panenské bláně) či mateřské znaménko. Jak to bude možné, nechte se vyšetřit.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: