Tmavý výtok

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat již asi 4. den mám silný hnědý výtok mám 10 dní před menstruací,přítele mám stálého a spíme spolu s ochranou a HA zatím neberu. Může to být něco vážneho,mám počkat nebo zkusit urologický čaj ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nahnědlý výtok může být způsoben "špiněním" a nebo se jedná o výtok zánětlivé povahy. V každém případě bych pro jistotu navštívil Vašeho gynekologa.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x