Toceni hlavy

dobry den chtela sem se zeptat mam anginu a antibiotika penicilin 700g a posledni dva dny se mi strasne toci hlava a mam zalehly ucho prosim o radu myslim si ze by o mohlo byt spojeno s nizkym tlakem dekuju

Odpověď odborníka:

zalehlé ucho může být v souvislosti s angínou, točení hlavy souvislost s nízkým tlakem mít může.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: