Točení hlavy a kolapsové stavy

Dobry den, pred par lety mi neurolog dal Cipralex, protoze se mi stale motala hlava a bylo mi slabo. Vsechny testy v poradku. Nyni mam stejne stavy, jiz nekolik tydnu se mi neustale mota hlava, nekdy mi je az jakoby pred kolabsem - zacne mi sumet v usich, zacnu se potit, busi mi srdce, zimnice. V tu chvili si myslim, ze snad umru. Vetsinou to po chvili prejde. Neurolog me poslal na MRI mozku, rtg cele patere a ultrazvuk cev na krku. Vse bez nalezu a absolutne v norme. Krevni obraz, borelioza, cukrovka, crp z krve taky v poradku. Mela bych podstoupit jeste nejake vysetreni? Nebo se muze opravdu jedna o narusenou psychiku a vsechno tohle zpusobuje? Cipralex mi tentokrat nepomaha, beru jiz 6 tydnu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jsou Vámi uvedená vyšetření negativní, tak ano může jít o psychické obtíže.

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: