Tocenie hlavy alebo zavraty pri hnisavej angine

Dobry den Vazeny pan doktor zijem v anglicku a dostala som hnisavu anginu tak som sla k lekarovi a ten mi predpisal penicilin 250 ktory mam uzivat kazdych 6hodin dve tabletky naraz cize kazdych 6hodin 500 akokeby,mala som vysoke horucky a hnis na nandliach pred stvorma dnami som ho zacala uzivat a zacal mi ponahat hned som prestala mat teploty aj hnis mi zmizol a mandle su uz tiez v poriadku len zacala sa mi tocit hlava a boli ma aj pri zaklone a mam aj hnacky tak neviem ci je to tym penicilinom alebo tou anginou alebo tym ze som menej jedla vas sa chcem opytat z coho mozem mat to tocenie hlavy za Vasu odpoved vam velmi pekne dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Alice. Těžko bez vyšetření soudit. Může to být snad z důvodu nižšího příjmu tekutin a stravy, ale s jistotou Vám to řekne až Váš ošetřující lékař, až k němu dorazíte na vyšetření, které velmi doporučuji. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: