Tonsilectomie a těhotenství

Dobrý den, před rokem jsem podstoupila tonsilectomii kvůli vysokému ASLO (128O); po půl roce hodnoty mírně klesly a nyní mám hodnoty tytéž jako před rokem. Krev a moč v pořádku. Přáli bychom si založit rodinu (je mi 27let) a proto by mě zajímalo, jaká rizika může vysoká hodnota ASLO přinést mně nebo mimču. Piju mladý ječmen a užívám řasu chlorellu (bylo mi doporučeno na "očistu" organismu) - zajímal by mě Váš názor na tyto doplňky stravy. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vysoká hladina ASLO může ale také nemusí přinást svému "majiteli" různé obtíže. Pokud netrpíte žádnými obtížemi, nemělo by být riziko nijak výrazné. Doporučuji ale důkladnou konzultaci s gynekologem a pravidelné kontroly v průběhu těhotenství. Co se přírodních potravinových doplňků týče, rozhodně nelze podceňovat, ale ani přeceňovat jejich účinek. Ve velké většině případů mají totiž tyto přípravky pouze tzv. placebo efekt, jindy ale mohou pomoci. Pokud Vám tedy pomáhají, úžívejte je dál. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: