Topamax 25mg a antikoncepce sunya

Dobrý den, neurolog mi předepsal antiepileptikum Topamax 25mg. Chtěla bych se zeptat, jak velká je pravděpodobnost, že tento lék sníží účinek antikoncepce Sunya? Děkuji za odpověď. M.T.

Odpověď odborníka:

TOPAMAX může snižovat účinnost současně užívaných hormonálních antikoncepčních přípravků.Po dobu užívání používejte ještě kondom,kdyby mělo být delší uvažujte o tělísku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: