Topepsil

Dobrý den, měsíc už neberu antikoncepci(Dienorette) a dostala jsem prasky na epilepsii Topepsil, normálně v tento čas již mívám menstruaci, ale stále jsem to nedostala. Může mít Topepsil nějaký vliv na menstruační cyklus? Mám přítele s kterým mám pohlavní styk. Mám se obávat těhotenství? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Topepsil může způsobovat poruchy menstruačního cyklu. Každopádně pokud míváte nechráněný pohlavní styk, nelze vyloučit ani těhotenství.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: