Torticolis

Vážený pane(paní) doktorko, chci Vás poprosit o radu, mám diagnozu TORTICOLIS, každé 3 měsíce jezdívám na kontrolu do FN Olomouc- na Neurologicků kliniku, k panu doktorovi Martinovi Nevrlému, dostanu do zadní části krku- tři až čtyři injekce, přesný název nevím, předtím jsem dostával BOTOLOXIN, ted užívám tabletky Rivotril 0,5 mg 1-0-2 Za 4 až 5 dní začne účinkovat ta injekce, vydrží pouze 3 týdny, pak začne občasné stáčení hlavy do prava, i když něco říkám špatně se mě to říká, i druhý to na mě pozná. stáčení hlavy do prava, i mluvení. Předem Vám moc děkuji za radu, koho mám navštívit, nějakého jinšího odborného lékaře, třeba v Praze, nebo někde jinde. Michal

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčba, kterou dostáváte, je vpodstatě jedinou možnou. Konzultace u jiného neurologa je možná (doporučuji případně jinou fakultní nemocnici nebo lze i koneckonců neurologa v místě bydliště - dobrý neurolog nemusí být jen ve velké nemocnici), ale z neurologického hlediska není pravděpodobné, že by došlo k výrazné změně léčby. Jinak mě napadlo ještě konzultovat ortopeda a rehabilitačního lékaře - zda by se z jejich hlediska nedalo pro Vás něco udělat.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: