Torze

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli chirurg může 100% vyloučit torzi varlete pohmatem. Mám namysli takovou torzi při níž dojde k přetočení o 360°, tím pádem že je jakoby varle ve své původní poloze.

Odpověď odborníka:

Dorbý den, zkušený chirurg ano, přesto je ale třeba pro potvrzení třeba provést ultrazvuk. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: