Totální endoproteza hlezna

Mám 59 let, nadváhu (kolem 100kg). Zajímalo by mě, zda se v mém případě dá uvažovat o totální endoprotéze hlezna(TEP). Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pavlo, Váš dotaz předávám našemu odborníkovi z Ortopedie. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: