Toxická psychóza

Jelikož jsem od svých 24 do 30 let byl závislý na pervitinu a od 30 let se léčím na psychiatrii a pobírám invalidní důchod III. stupně. A můj stav se nezlepšuje ba naopak a přitom abstinuji a držím se pokynů lékaře. Zajímalo by mne zda se dočkám zlepšení a nebo tyto následky jsou již trvalé. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to bohužel nelze předpovědět. Nicméně abstinence a dodržování léčby je cestou ke zlepšení, které je možné. Informujte v každém případě svého ošetřujícího lékaře o tom, že se Váš stav nelepší, tak, aby mohl upravovat léčbu (na trhu je dostupná celá řada antipsychotik a léků ovlivňujících činnost a metabolismus mozku obecně a dostupná je celá řada různých typů psychoterapií). Přeji Vám brzké a trvalé zlepšení.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x