Toxický šok

Dobrý den paní doktorko, moje sestra nyní leží ve FN Hradec Králové s již potvrzeným syndromem toxického šoku. Pravděpodobně to vyvolalo používání tampónů. Antibiotika už zabírají, jen se prý ještě čeká, než tělo vyloučí všechny toxiny, pak teprv budou moci sestru pustit domů. Je jí 18 let a trpí ještě epilepsií. Jak dlouho může její hospitalizace ještě trvat? Do nemocnice jsme ji vezli v neděli v noci, a TSS se potvrdilo včera. Předem děkuji za odpověď. Katka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kateřino. Jelikož jsem byla v léčbě Vaší sestry zainteresovaná, nemohu Vám na Váš dotaz odpovědět. Zeptejte se v nemocnici, kde je nyní hospitalizována. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x