Toxoplasma

Dobrý den pane doktore, před dvěma měsíci se mi udělala uzlina na krku.Pan doktor mi udělal rozbor krve.Nyní mi řekl,že ve výsledcích není nic dramatického a poslal mě na ORL.Tam se lékař na výsledky podíval s tím,že vyšla pozitivní toxoplasma a chlamydie.Udělal mi sono krku se závěrem,že uzlina je benginího vzhledu a odeslal mě zpět k obvodnímu. Výsledky: toxoplasma gondii KFR...<1:8 toxoplasma gondii igm elisa>

Odpověď odborníka:

Podle výsledků máte jen tzv. anamnestické protilátky proti toxoplasmě, tzn, s infekcí jste se v minulosti setkala, ale nyní se nejedná o akutní či atkivní infekt. Takže žádná léčba či mimořádná opatření nejsou nutná.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: