Toxoplazmoza

Pani Leskovska, tzn., ze kdyz v prosinci bylo toxo IGG 27,9(IGM 0,398),v kvetnu IGG 32,3(IGM 0,127),v cervenci IGG 37 (IGM neg.),tzn.,ze se mi aktivovala davno prodelana toxo?Myslite teda,ze by se melo jit za obvodnim lekarem a dohodnout se?Mam vynikajiciho lekare,tak doufam,ze pokud budu chtit prelecit,vyjde mi vstric.Vam dekuji za cas.Mejte sa pekne!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, no právě, IgG jsou známky prodělané infekce - pokud se zvyšují, není to obvyklé, měly by se spíše snižovat, běžte za lékařem a dohodněte se. Je lepší přeléčit než potom řešit následky. Také bych vám navrhovala časem vyšetření na imunologii, nevím, jaké máte všechny potíže (zminujete borelii i toxoplasmosu)..., ale je o komplexní obor, který zkoumá imunitu člověka jako celek a může dost poradit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: