Tpa oblouk

Dobrý den, doktor mi spolu s rovnátky nandal TPA oblouk. Jenže mi ho nandal jakoby na rovno normálně do prostoru a já si ho časem připlácla k hornímu patru, jakoby podle jazyka. Chci se zeptat, jestli to tak není špatně a jestli i tak TPA oblouk plní svou funkci. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel na tento dotaz nemohu s jistotou odpovědět. Zkuste se telefonicky spojit se svým ortodontistou. Ortodoncie není mým oborem. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
Jak na chronické bolesti při osteoporóze
Články: Jak na chronické bolesti při osteoporóze
Osteoporóza může způsobovat...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: