Tralgit+lexaurin

  • Dotaz od: Viola Ryšavá
  • Publikováno: 18.12.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den,prosím o informaci, jsem v ID a vyzkoušela jsem nezpočet antidepresiv a nic mě nezabírá mám soc. fobii,deprese,úzkosti doprovázené léta chronickými bolestmi a migreny -od 11 let. Jediná kombinace která mě zvedne z postele je Lexaurin 3 mg s Tralgidem a je mi celý den normálně a mám chuť do práce nebojím se sousedů (jinak nedokáži vylézt ani na zahradu) při výjezdu k lékaři a v čekárnách mám z úzkostí strašné vidiny, halucinace, z vypětí slyším hlasy i když jsem sama doma a stále spím z vyčerpání. Je to strašný život ale jsem šťastná, že tato kombinace mi zabírá. Je mi 49 let, myslíte, že to mohu brát až do smrti denně? Nezvyknu si na to? Děkuji Viola

Odpověď odborníka:

Tato kombinace by mohla být návyková. Doporučovala bych vyzkoušet skutečně něco jiného, nenávykového, např. i v kombinaci s psychoterapií. Navštivte psychiatra.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: