Tramal a rtg v těhotenství

Dobry den, Pred tydnem jsem byla v nemocnici s urazem a akutni bolesti kolene kde mi byl delany RTG a predepsany Tramal na tiseni bolesti. Pred odjezdem do nemocnice jsem si delala tehotensky test a byl negativni. A dnes jsem si ho delala znovu a rovnou dva a jsou pozitivni + mam priznaky ranneho tehotenstvi. Mam strach ze RTG a Tramal ktery jsem uzivala 3 dny po sobe vzdy jen na vecer abych se vyspala, nejak ublizil memu tehotenstvi. Muzete mi prosim poradit. Dekuji Kateřina

Odpověď odborníka:

RTG snímek cílený na koleno v době kdy byl negativní test by neměl plodu jinak ublížit, ani krátkodobě podaný Tramal, pokud chcete mít jistotu konsultujte genetika ale myslím,že odpověď bude stejná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: