Tramal a ztráta sluchu

Už delší dobu beru větší dávky kapek tramal od bolesti mohlo by to způsobovat zhoršení sluchu?

Odpověď odborníka:

Milá paní Martino, rozhodně bych doporučila vyhledat ambulanci ORL lékaře- foniatra. Je podstatné blíže identifikovat Vaši sluchovou poruchu /vyšetření ucha + audiometrie/

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: