Trampolína a ledvinové kameny

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může skákání na trampolíně uvolnit ledvinové (nebo žlučníkové) kameny a způsobit koliku. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Edito, mechanické otřesy různého druhu mohou uvolnit žlučové nebo močové kameny z místa jejich uložení, a následně může dojít k vyvolání koliky při zaklínění kamene ve žlučovodu nebo močovodu. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: