Trávení

Dobrý den, v průběhu 10 let jsem byla nělolikrát vyšetřována s mírnou bolestí horní části břicha, především na pravé straně pod žebry a průjmovitou stolicí s příměsí hlenu. Před 5 lety mi byla udělána znovu kolonoskopie , která nic neodhalila. Po čtrt roce mi problémy zcela vymizely a cítila jsem se naprosto skvěle. Nyní se problémy s bolestí břicha znovu objevily, taktéž bolest rukou, mravenčení a brnění v obličeji a a prstech, nespavost. Je možné že by se jednalo o rakovinu a lékař by ji za tu dobu neodhalil? Krev jsem měla v pořádku, pouze mírná chudokrevnost. Je vůbec možné podezření na rakovinu zjistit z rozboru krve u praktického lékaře?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jarko! Podezření na rakovinu lze vyslovit z krevního vyšetření u praktického lékaře, ale stejným způsobem nelze vyvrátit podezření na rakovinu. Vaše obtíže spíše upomínají na idiopatický střevní zánět nežli na rakovinu. Pokud jste u klinických lékařů vyšetřena a bezvýsledně, odkazuji Vás do péče lékaře celostní (holistické) medicíny nebo psychosomatického terapeuta.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: