Trávení

Dobrý den prosím vás o radu.asi před pul rokem jsem byl léčen na boreliozu a naní užíval antibiotika,od té doby co jsem užíval tyto léky me neustále páli žáha a asi pul hodi u po jidle se mi začne vracet zpět do krku. prosím vás muže to mít tyto léky nějaký vliv na trávení a jestli to muže tak dlouho po ukončeni léčby být stale podražděné děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lukáši! antibiotika mohou mít vliv na zažívání a je těžko říci, za jak dlouhou dobu po léčbě by se situace zase mohla uklidnit. Jezte v klidu, raději malá množství jídla a častěji (klidně 6-7 jídel/den). Jezte živé bílé jogurty a kefíry. Kupte si probiotika. Dobře a důkladně kousejte. Experimentujte - je situace lepší, když s jídlem nepijete, nebo když pijete? Pokud budou obtíže přetrvávat, doporučuji kontrolu lékařem. Možná bude nutné fibroskopické vyšetření.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: