Trávicí potíže

Jsem po gastroskopii, ve strukturovaném nálezu vše normální. Pálení jícnu a "plnost" žaludku přetrvávají i bez dietních chyb. Výborně mi pomáhá Helicid (stačí mi i ob den). Mohu brát dlouhodobě? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Marto, Helicid a obdobné léčivé přípravky můžete užívat douhodobě. Pokud endoskopické vyšetření neodhalilo příčinu Vašich obtíží, doporučuji Vám domluvit se v gastroenterologické ambulanci na tzv. pH-metrii jícnu a ultrazvukovém vyšetření břicha. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: