Třes rukou při chůzi

Dobrý den je mi 21 let a chodím na psychiatrii beru risperdal a fevarin a pak ještě chodím na neurologii a beru Valproat Chrono a Secatoxin forte. Začal mi takový problém, že když jdu při chůzi čím dál více se klepu nemám stres nic jsem psychicky dlouhodobě stabilizovaný, ale já nevím jakému lékaři to říct jestli to souvisí s psychikou nebo s neurologií dřív jsem i trpěl závislostí na alkoholu a na neurologii se léčím se syndromem karpálního tunelu a s Epilepsií která je také dlouhodobě stabilizovaná. Zajímalo by mně jakého původu by ten třes mohl být jestli neurologického nebo psychického.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Váš problém může být jak psychický, tak neurologický, ale může být i dán nežádoucími účinky léků, které berete. Doporučuji Vám probrat Váš problém s oběma lékaři. Zdravím Vás.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: