Třesavka

Už 2 dny mám vnitřní zimnici. Mám po rychlého bušení srdce, ale když si změřím tlak, tak je v pořádku. Beru Rivocor 5 jednu tabletu. Na Echo srdce jsem byla a vše je v pořádku. Jak se mi klepou zuby, tak se mi občas špatně vyslovuje. Musím se soustředit na to co říkám. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud obtíže typu zimnice a třes přetrvávají, doporučuji vyhledat Vašeho lékaře k bližšímu vyšetření. Vnitřní třes a bušení srdce může provázet jak infekce, tak poruchy funkce štítné žlázy, a také může být projevem psychické nepohody či nepravidelností srdečního rytmu, které zase mohou mít různé příčiny.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: