Třetí císařský řez

Dobrý den, pane doktore, ráda bych se chtěla zeptat, s manželem uvažujeme o třetím mimču, ale já si pořád nejsem jistá, mám tak trochu strach, protože jsem měla dva císaře. První byl v roce 2009, ten druhý v roce 2011, oba byly bez komplikací. Pořád o tom přemýšlím a ne a ne se rozhodnout, bojím se, jestli to vše bude probíhat v pořádku, co jizva atd., anebo jestli je možný normální porod po těch 5 až 6 letech. V červnu mi bude 36 let, tak jestli už není tak trošku pozdě přemýšlet o třetím mimču. Ráda bych znala váš názor. Děkuji za odpověď. Monika S.

Odpověď odborníka:

Vzhledem k věku a dvou císařských řezech v anamneze by případné těhotenství bylo velmi pravděpodobně ukončováno opět císařským řezem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: