Trhání krčních mandlí

Dobrý den, od září jsem měla cca 6-7 angín, pokoždé antibiotika.Po skončení braní antibiotik jsem byla do 3 dnů opět nemocná, zase angína,mandle byli hodně nateklé, nemohla jsem jíst, pít,polykat..Potom jsem byla objednána na infekční na injekce pendeponu,3x. Po skončení působení injekce mi pokaždé natekly mandle, ale v krku se nic nenašlo. Na ORL mi řekli že nejlepší by bylo odstranění mandlí, nemůžu mít pořád antibiotika.Myslíte že by mi to mohlo pomoct a neměla bych pak další problémy, když tam mandle nebudou?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve vašem případě bych odstranění mandlí opravdu doporučovala. Problémy by po odnětí mandlí neměly být. V této oblasti je hodně jiné lymfatické tkáně /další mandle/ a ty zastanou jejich funkci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
krční mandle | Od: lenka | 23.1.2014 23:24
Dobrý večer
Dceři je 9let,na ORL nám doporučili mandle vytrhnout.Mandle má prý moc veliké a zasahují až do nosu. Dvakrát ročně má angínu .Nosní mandle už nemá 4 roky.Moc se mi dotoho nechce ,ale má jinou možnost vůbec nevím.Prosím o radu děkuji
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kůže prozradí, na co je tělo alergické
Články: Kůže prozradí, na co je tělo alergické
Mnoho lidí přichází k...
Roztroušená sklerosa
Články: Roztroušená sklerosa
Roztroušená sklerosa je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: