Trhání nosních mandlí a kašel

Dobrý den chci se zeptat máme mít v pátek operaci trhání mandlí a začal nám trošku kašlat včera na kontrole u doktorky měl krk jenom podraždění od hlenů tak se ptám jestli to máme odložit

Odpověď odborníka:

Dobrý den, asi bych s dítětem na příjem šla a uvidíte, co Vám řekne lékař na příjmu dle aktuálního nálezu, ev. ARO lékař při poslechu. Pokud by u dítěte začínal infekt, hrozí riziko především při anestezii (laryngospasmus, horší buzení, ev. zhoršení stavu po anestezii, při překrvení hrdla pak zvýšené krvácení během operace). Stav by tedy měli zhodnotit aktuálně při příjmu. Pokud se do pátku přidají teploty, zákrok zrušte.

MUDr. Kateřina Sobotková
MUDr. Kateřina Sobotková

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Klinika dětské otorinolaryngologie FN Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: