Trhani zubu

Dobry den spise vecer chtela jsem se zeptat byla jsem v pondeli trhat zub na prave strane dole petku tak mi jfe videt aji kost je to normalni. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v závislosti na míře zánětu, může být kost vidět i po několika dnech. Pokud by Vás rána po vytržení zubu začala bolet, navštivte prosím hned Vašeho ošetřujícího zubního lékaře, mohlo by se jednat o infekci rány, tzv. "suché lůžko". S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x