Trhlinky na předkožce

Dobrý den, chtěl jsem s zeptat jestli se dají trhlinky na předkožce léčit? Nebo jestli je operace překodžky nevyhnutelná, dříve se mi nic podobného nestávalo, ale před několika měsíci s novou partnerkou po sexuálním styku mě popraskala předkožka, řešil jsem to nejdříve sám mastičkama (calcium, framikoin, poté eště od přítelkyně jsem dostal takovou mast, která je antibakteriální a po wc jsem si to vždy natřel kvůli bakteríím). Tak by mě zajímalo jestli by se to dalo nějak vyřešit jinak než oparací? A jeslti jsou případy kdy se to podařilo vyléčit jinak než operací. Moc děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Mohla by pomoci kortikoidní mast. 4-6 týdnů, 2x denně. Poté jedině obřízka.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: